Αγίας Σοφίας 18, Θεσσαλονίκη
Close
Στο διεθνές συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας AMLI ο Π. Αυτζόγλου

Στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2018), που οργανώνει ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών,  θα μιλήσει ο Παιδοχειρουργός – Παιδοουρολόγος Δρ. Παναγιώτης Αυτζόγλου καθώς και ο συνεργάτης του στην Ελλάδα, διευθυντής Παιδοχειρουργικής στη Γερμανία, Δρ. Αβραάμ Αυτζόγλου.

Αναλυτικότερα, στην ενότητα του συνεδρίου «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ», ο Δρ. Π. Αυτζόγλου θα μιλήσει με θέμα «Συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση οξείας σκωληκοειδίτιδας στα παιδιά: Προβληματισμοί». Ο Δρ. Α. Μαστοράκης θα αναπτύξει το θέμα στο οποίο εξειδικεύεται και χειρουργεί στην Ελλάδα κατ΄ αποκλειστικότητα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό με τον Δρ. και είναι: «Χειρουργική αποκατάσταση σκαφοειδούς θώρακα».

Το συνέδριο πραγματοποιείται από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στο συνέδριο παρουσιάζονται πρωτοποριακές μέθοδοι, τεχνικές και ιατρικά επιτεύγματα πραγματοποιούνται διαρκώς στα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού και ειδικότερα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, το συνέδριο AMLI 2018 αναμένεται να λειτουργήσει ως το «όχημα», όπου κορυφαίοι επιστήμονες από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, αλλά και οι διεθνείς ομόλογοί τους, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους.